29 Mart 2014 Cumartesi

Örgügillerin gelini damadı

  Malum ilkbahar yaz derken düğün mevsimi yaklaşıyor. Bizim de düğünümüz var desek gelir misiniz ;). Benim romantik çiftim onlar. Evlenicek olan arkadaşıma benden hediye. Onlardan ilham alarak üretilmiştir.


28 Mart 2014 Cuma

En minik örgügiller ve huzur

  Yoğun bir hafta sonrası şükür ki hafta sonuna kavuştuk. Güzel bir haftasonumuz olsun inşallah. Ve inşallah herkesin istediği gibi özgürce, mutlu, huzurlu ve barış içerisinde dostça yaşayacağı günler bizi bekliyordur. Sağduyu, hoşgörü hep bizim içimizde olsun inşallah. Ben kendim için istediğim bütün güzellikleri hiç bir özellik ayırt etmeden, tüm insanoğlu için de istiyorum. Herkes mutlu olsun, sağlıklı olsun..
  Beni mutlu eden uğraşılarım var, ne mutlu. Ara versem boşluğunu hemen hissederim. Bunlarda benim miniklerim. Bence takılabilecek her yere uyar. Kullanımı sahibinin zevkine kalmış.
  Sevgi ve saygıyla kalın..


14 Mart 2014 Cuma

Yaşasın haftasonu

 Örgügiller herkese mutlu, sağlıklı, sıhhatli güzel bir haftasonu diler :* Benim planlarım çokk. Gözümü, gönlümü huzurla, mutlulukla dolduracak, güzel arkadaşlarımla görüşmek için sabırsızlanıyorum.



Sevgiler..

13 Mart 2014 Perşembe

Doa Kozmetik

  Konyada blogger arkadaşlar ile gerçekleştirdiğimiz workshop etkinliğimizin sponsorlarından biride doa kozmetikti. Bize doğal yağlar, hint ve sarmısak özlü sabun ve bez çanta göndermişler, hediye olarak. Hepside benim için çok değerli. Öncelikle doğal olan herşeye zaafım var elbette. Ve benimde cildim için nemlendirici konusunda tercihim uzun zamandır doğal yağlar. Nedeni; benim için en güvenilir; çünkü %100 doğal, en ekonomik; çünkü çok ucuz, en seçeneği çok; çünkü istediğim krem karışımını kendim yapabilirim.
  Pirinç kepeği yağı, argan yağı, jojoba yağı ve baobab yağı hepsini kullandım. Özellikle pirinç kepeği yağı tam benim aradığım özellikte bir yağ imiş. Cildi nemlendirme, kırışıklığa iyi gelen ve güneş koruyucu özelliği olan bir ürün. Hemen kullanmaya başladım ve gördüğüm ilk özellik cildi parlatmıyor. Tabiki hemen nemlendiriyor ve uzun süre etkili kalıyor.
  Hint ve sarmısak sabununu ilk olarak elime aldığımda nasıl kokarki diye düşünmeden edemedim. Hemen onuda  kullanmaya başladım. Kokusu ismiyle müsemma değil, etkisi ise bir sabun gibi hiç değil. Saçlarımı keçeleştirmedi, aksine yumuşacık yaptı diyebilirim. Saç dökülmeleri ve dermatitleri iyi gelen bu sabunda beni memnun etti.


  Bez torba benimde hem kullanıp hemde tavsiye ettiğim bir ürün. Evlerimizde poşet kalabalığı olmayacak böylece ve de çevre sağlığına katkımız olacak.


   Teşekkürler doa kozmetik..
 www.daokozmetik.com

10 Mart 2014 Pazartesi

Kara kuzu ve yamalı tavşan

 Örgügillerim beni ziyarete gelmişler, mutfakta. Acaba yardımamı gelmişler, kara kuzu ve yamalı tavşan.



  İşler sonrasında çayımızı beraber içeriz belki :)



8 Mart 2014 Cumartesi

Teyze kuzusuna bebek şekeri



  Teyze olunurda boş durulurmu hiç. Neler yapsamla başlayan arayışlar. Kardeşimi nasıl mutlu etsemle devam eden tarayışlar :)
  Ben illaki bir şeye sahip olmak istiyorsam öncelikle kendim yapmaya çalışırım. Elimden gelebiliyorsa tabiki. Hem el emeğim karışmalı işin içine, hem de bana özgü olmalı. İşte bu düşünceler içerisinde, yeni bebişimizin bebek şekerleri benim elimden çıksın istedim. Öncelikle tasarladıktan sonra alışveriş kısmına başladım.
  Kavanozlar, tüller, kurdelalar, şekerler, kağıtlar ve kalemler alındı.


Ve çalışmalara başlandı. Beni biraz korkutsada, kolayca halloldu. Çok şükür. 29 cc  aldığım kavanozların kapağına yuvarlak kestiğim tülleri silikon tabancası ile yapıştırdım. Ortası biraz boş görününce, yapıştırırken boncukta koyuverdim. 


Keçeden yaptığım araba, salyangoz ve mantar figürlerinide kavonozun yanına yine silikon tabancası ile yapıştırdım.



İnce beyaz kurdelayıda kavonozun boynunda kurdela yaptım. Son olarakta sarı, mavi ve yeşil renklerde aldığım badem şekerlerini kavonoza koydum. 3 adet şekeri kolaylıkla aldı kavanoz.


"Kardeşlerinizin yaptığı en güzel şey, yeğenlerinizdir" demişler ya. O en güzel şeylere değer. 
Sevgiyle..


7 Mart 2014 Cuma

Urfa tutkunu

   Sevgili Aslıhanda workshop etkinliğimize eli boş gelmeyenlerden. El emeği, Tunus işi bardak altı getirmiş bize. Bir güzelde paketlemiş, ellerine sağlık. Teşekkürler arkadaşım.


O bir urfa tutkunu. Sakin ve naif arkadaşımda çok eski bloggerlardan.

Gönüldenele

   Gönlü güzel, kendi güzel Fikriye ablacım da etkinliğe eli boş gelmeyenlerden. Bizi düşünmüş ve keçe kesme makinası ile hazırladığı figürleri getirmiş. Ne de olsa benim arkadaşlarım bunları mutlaka bir yerde kullanır demiş :) bir tanesini hemen kullandım bile. Keçe nazarlığın ortasına o sarı kalbi konduruverdim. Tam yeriydi. Teşekkürler Gönüldenele..


   Nasıl güzel tasarımları var Fikriye ablanın. Çok eski blogger. Reklamını yapmak tabiki bana düşmez ama link vermeden yapamicam..

Evde bir Melek

  Ne güzel şey insanın ortak zevkleri, ilgi alanları olan kişileri tanıması. İşte bende bunun mutluluğunu çokça yaşayanlardanım. Blog yazmanın anı biriktirmek yanında bir de yeni dostluklar kazandırması, benim bol bol bu alanda olmamı sağlayacak inşallah.
  Konya Bloggerları olarak gerçekleştirdiğimiz workshop etkinliğinde ne güzel eğlendik biz. Ve arkadaşlarımızdan etknliğe eli boş gelmeyenler vardı. Marifetli arkadaşım Melek de aşağıdaki, keçeden iğneliği getirmiş bizim için. Ellerine sağlık. Benim çok işime yarayacak. Parmak iğneliğim o.


Teşekkürler Melek.

5 Mart 2014 Çarşamba

APOLENA


    Apolena da workshop etkinliğimizin sponsorlarından dı. Ve bize çook güzel bi çanta göndermiş. Çok beğendim.


Ve yetmemiş kura çekilerek hediye edilmek üzere cicimi cici biide yastık göndermiş. Talihin işine bak, oda bana çıkmasınmı. Benim kanatlanıp bi uçmadığım kaldı mutluluktan. Çok çok teşekkürler apolena..



  Şu fermuarın gizliliğine bi bakarmısınız. Dikişten anlayan biri ve fermuar dikiminin ne kadar zor olduğunu bilen biri olarak, hayran kaldım. Kalite mükemmel.


SCHWARZKOPF

   Konya blogger workshop sponsorlarımızdan biride schwarzkopf tu. Hem bize destek olduğu için, hem de güzel bir saç bakım ürünü gönderdiği için çok teşekkürler.
  www.gliss.schwarzkopf.com.tr
  www.facebook.com/Gliss Türkiye



PLUSCANVAS


     Konya blogger workshop etkinliğimiz için bize destek olan ve bu kanvas tabloyu gönderen pluscanvas a teşekkürler.
     www.pluscanvas.com

2 Mart 2014 Pazar

Konyalı bloggerlarla workshop etkinliği

   'Dikkat bu yayın bol bol teşekkür içerir' uyarısıyla başlıyorum yazıma. Bu etkinlik için haftalar öncesinden çalışmalara başlayan  yeteneksizin, alonenes ve Hilalin el emeği sayfalarının sahibeleri canım arkadaşlarıma bol bol teşekkür ve öpücükler gönderiyorum.Emeğinize sağlık.
   Nasıl güzel bir gündü. Hiç bitmesin istedik ama sayılı zaman işte akıp gidiyor. Her buluşma sonrası iyiki blog yazıyorum diyorum. İyiki tanımışım, bol bol ortak noktam olan bu güzel insanları. Rabbimin bana nasib ettiği güzelliklerden biri. Ağzım kulaklarımda geçiyor tüm zaman. Sık sık görüşelim diyoruz sonra, ayrılırken. Bizim için ayrılmanın tesellisi, yeni buluşmanın planını hemen yapıveriyoruz. Her buluşmalarımız birbirinden güzel. Ama ilk workshop etkinliğiydi.
  Yer olarak bize kapılarını açan Konya Kent Plaza Starbucksa misafirperverlikleri ve güzel ikramları için teşekkürler.
  Konumuz keçeden nazarlık yapmaktı. Bize çalışmamız için keçe ve boncuklardan oluşan bir kit  gönderip, workshopa destek veren hobikeçeye çok çok teşekkürler.


  Benim çalışmam huzurlarınızda.



  Bu workshopta bize destek olan o kadar çok firma vardı ki, bir yayın yetmez yazmaya, anlatmaya.Zira her biri ve gönderdikleri mutluluk verici hediyeler için ayrı ayrı teşekkürüm ve yayınlarım olucak inşallah önümüzdeki günlerde.




 Biz böyleydik o gün.Mutlu ve üreten..